• Vi arbetar just nu med att granska ansökningar inför antagningen till januaristarten. Detta gör att vi inte har möjlighet att svara i telefon. Antagning till kurspaket/kurser kommer att påbörjas i vecka 50 och vi räknar med att all antagning kommer att vara klar senast fredag vecka 51, alltså den 21 december. Om du har sökt kurser kommer antagningsbesked att skickas ut med e-post, till den mejladress som angivits i ansökan senast den 21 december. Efter första antagningen kommer vi att öppna kurser/kurspaket där det finns platser kvar för ansökan.
Ansökningsperioden för kurser och kurspaket med start i januari 19 är 25/10-15/11.
Sista kompletteringsdag för att vara med i första antagningen är 3/12.
Viktigt om validering

Inom Komvux Malmö går validering till så att man ansöker om att få gå en utbildning (kurspaket) inom det yrkesområde man har kunskap om/vill validera inom. Har du kunskaper inom kurserna som ingår i kurspaketet kan dina kunskaper valideras och din totala utbildningstid blir då kortare.

Läs mer på Validering
  • Vem kan söka?

    Du är behörig att studera hos oss från och med 1 juli det år du fyller 20 år eller om du har ett slutbetyg/examensbevis från gymnasieskolan. Är du skriven i annan kommun ansöker du via vår hemsida men lämnar din ansökan till Komvux i din hemkommun.

    Frågor & Svar

  • Vad kan jag läsa?

    Vi erbjuder ett brett urval av kurser på grundläggande och gymnasienivå. Du kan också läsa en yrkesutbildning inom ett flertal område.